Uvjeti korištenja sadržaja na www.dobreigre.com

 

Uvjeti korištenja sadržaja

Svaki je posjetitelj ovih stranica ovlašten za pregledavanje i učitavanje materijala sa ovih web stranica isključivo u osobne, nekomercijalne svrhe. Materijali u vlasništvu Artmedia, multimedija i izdavaštvo Varaždin objavljeni na ovim stranicama ne smiju se ni na koji način mijenjati ili umnožavati, kao ni prikazivati, izvoditi ili distribuirati u javnosti, ili na bilo koji drugi način koristiti u bilo koju javnu ili komercijalnu svrhu. 

Zabranjuje se svaka uporaba, re-publiciranje ovih materijala na bilo kojim drugim web stranicama ili umreženom računalnom okruženju u bilo koju komercijalnu svrhu bez pismenog odobrenja autora - Artmedia, multimedija i izdavaštvo. 

Pod re-publiciranjem i komercijalnim korištenjem smatramo bilo kakvo korištenje kopije prepoznatljivih cjelina ili dijelova našeg sadržaja na način da se ostvaruje korist na bilo koji način. 


Povezivanje na ove stranice 
Na ove stranice možete se povezati s drugih stranica, ali samo u skladu s uvjetima i smjernicama.

Uvjeti i smjernice za povezivanje na web stranice www.dobreigre.com
Stranice koje se povezuju na ove web stranice: 
- smiju se povezati na sadržaje ali ih ne smiju replicirati 

- moraju imati sadržaj primjeren dječjoj dobnoj skupini
- ne smiju sadržavati nešto što bi se moglo protumačiti kao neukusan, uvredljiv ili kontroverzni sadržaj; 


Pravo na besplatno korištenje materijala bez traženja dozvole 
Autori osobnih nekomercijalnih web stranica, kao i sve škole, knjižnice i neprofitne organizacije imaju pravo korištenja materijala objavljenih na ovim stranicama unutar svojih web stranica uz obvezu da navedu izvor korištenog sadržaja i uz uvjet da postave na svojim stranicama link na www.dobreigre.com 

Copyright 2004-2015 artmedia multimedija i izdavaštvo • Uvjeti korištenjaKontakt